Corona: nieuwe maatregelen per 29 september

Op 29 september werden er nieuwe maatregelen aangekondigd die 30 september zijn aangevuld met het dringende advies om mondkapjes te dragen in openbare ruimtes.
Tijdens een landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende 3 weken van kracht.

Wat doen wij?

Ook wij hebben hier uiteraard binnen onze organisatie overleg over gehad; de doelgroep waar wij mee werken betreft in veel gevallen kwetsbare mensen. We hebben dan ook besloten om de basisregel ‘werk thuis tenzij het echt niet anders kan’, strak te hanteren. Dat betekent dat wij uw medewerkers de komende periode zoveel mogelijk via beeldbellen en telefonisch zullen begeleiden.

Meer informatie

Zodra de maatregelen vanuit het kabinet dit toelaten, zullen wij de face to face afspraken weer oppakken. We houden u op de hoogte!

Een samenvatting van de nieuwe en nog steeds geldende maatregelen leest u in de factsheet van het RIVM.
De meest actuele informatie over mondkapjes staat in het nieuwsbericht van het RIVM.

Colofon menu

© 2023, Merces Custodio.

website: sbddesign.nl

Bel mij terug