HR-Risicomanagement

Als ondernemer of organisatie heeft u verschillende risico’s waar u mee te maken heeft. Veel van deze risico’s worden beheerd op de verschillende afdelingen binnen uw organisatie. Vaak zijn hiervoor verzekeringen afgesloten.

De grootste kostenpost in een organisatie is de loonkostencomponent. Toch zien we dat de risico’s die daarmee gemoeid zijn vaak onderschat of soms zelfs vergeten worden. De stelsels van sociale zekerheid en arbeidsrecht zijn onderhevig aan veranderingen. Deze veranderingen hebben impact op verschillende HR-vraagstukken in uw organisatie, zoals verzuim, arbeidsongeschiktheid en ook arbeidscontracten. Onoplettendheid op deze terreinen kan leiden tot hoge kosten, die op de winst van uw organisatie drukken.

Gevraagd en ook ongevraagd voorzien wij onze relaties, samenwerkingspartners en prospects van advies op het gebied van HR-risico’s. De dienstverlening van Merces Custodio gaat namelijk verder dan casemanagement en health management. Met consultancy willen wij uw organisatie ondersteunen bij vraagstukken zoals:

  • HR-risico’s
  • Financiële stromen in uw organisatie
  • Beleid ten aanzien van verzuim en gezondheid
  • Verandermanagement
  • Ouderenbeleid

De professionals van Merces Custodio staan u bij met adviezen en fungeren als sparringpartner. Wij schromen niet om u en uw organisatie een spiegel voor te houden. Daar houdt het niet mee op. Wij gaan samen met u aan de slag om het door u gewenste beeld in de spiegel te realiseren.

Neem contact op

Colofon menu

© 2023, Merces Custodio.

website: sbddesign.nl

Bel mij terug