Merces Custodio en Fitzz-all samen verder

Bouwen aan een uniek concept voor preventie en vitaliteit

 logo Merces Custodio en Fitzz-all

Per 17 oktober maakt Fitzz-all onderdeel uit van Merces Custodio. Het merk Fitzz-all zal als handelsnaam blijven bestaan. De samenwerking levert voor beide partijen een groeiversnelling op. Er wordt aanzienlijk meer slagkracht ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen en adviseren op het gebied van (ziekte)preventie en duurzame vitaliteit.

Toegepaste psychologie en online technologie

Fitzz-all heeft als doel een gezonde leefstijl laagdrempelig te maken. Ze ontwikkelt campagnes die een positieve invloed hebben op het fysieke, mentale en sociale welzijn van mensen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van toegepaste psychologie en online technologie. Fitzz-all werkt hierin nauw samen met hogescholen en het bedrijfsleven. Fitzz-all is in 2014 opgericht. Merces Custodio adviseert het MKB en grotere organisaties op het gebied van gezondheid en inzetbaarheid van de medewerkers. Merces Custodio is in 2006 opgericht en actief in onder andere de sectoren onderwijs, zorg, detailhandel en bouwnijverheid.

Merces Custodio en Fitzz-All samen verder

Van links naar rechts Peter-Jan Kamphuis, partner Fitzz-All en Gerjan Ananias, partner Merces Custodio

“De moderne mens moet worden ‘verleid’ tot het maken van gezonde keuzes. Het verfrissende van Fitzz-all is dat ze niet alleen uitgaan van de consument, maar ook de kunst van de verleiding verstaan. Maar dan om mensen aan goede leefgewoontes te krijgen. Geen wijzende vinger van de werkgever, geen witte jassen. Verleiding dat is de essentie.”

Gerjan Ananias, partner Merces Custodio

“Door de samenwerking met Merces Custodio krijgt ons netwerk de kans om voor grote werkgevers in Nederland nieuwe concepten te ontwikkelen en deze in de praktijk te testen.”

Peter-Jan Kamphuis, partner Fitzz-All

Leefstijlziekten en chronische aandoeningen

De toename van leefstijlziekten en chronische aandoeningen maakt een andere kijk op gezondheid en zorg nodig. Daarbij is voorkomen beter dan genezen. Op het vlak van preventie valt echter nog veel te winnen. Er zijn inmiddels veel inhoudelijk goede (‘evidence based’) preventieprogramma’s ontwikkeld. In de praktijk verleiden die de beoogde doelgroep echter onvoldoende tot deelname. Deze beperkte acceptatie leidt er toe dat de effectiviteit van veel interventies onder druk staat.

Wilt u weten hoe u uw medewerkers kunt verleiden gezonder te leven?

Neem contact met ons op en wij bespreken wat voor u de beste aanpak is.

Gerjan Ananias, partner Merces Custodio
Telefoon: +31 (0)6 51558581
E-mail: gerjan.ananias@mercescustodio.nl
Peter-Jan Kamphuis, partner Fitzz-all
Telefoon: +31 (0)6 37226097
E-mail: peterjan.kamphuis@fitzz-all.nl

 

Bekijk de speciale Fitzz-All website voor meer informatie: www.fitzz-all.nl

Colofon menu

© 2024, Merces Custodio.

website: sbddesign.nl

Bel mij terug