BELANGRIJK: AANGESCHERPTE MAATREGELEN CORONAVIRUS

Aangescherpte maatregelen coronavirus

Het kabinet heeft zondag de maatregelen aangescherpt om het coronavirus te beteugelen. In aanvulling op onze eerdere berichtgeving hebben wij daarom besloten om voor Verzuimstopt en Merces Custodio de onderstaande maatregelen per direct in te laten gaan:

Telefonische afspraken al dan niet met beeldverbinding

  1. Fysieke spreekuren van onze bedrijfsartsen in Deventer worden omgezet in telefonische consulten. Waar relevant wordt door de artsen gebruik gemaakt van een beeldverbinding.
  2. Zover onze opdrachtgevers niet zelf reeds een keuze hebben gemaakt voor telefonische consulten, kunnen bedrijfsartsen op locatie bij de opdrachtgever in goed overleg een eigen afweging maken. In de praktijk betekent dit veelal dat de fysieke spreekuren worden omgezet in telefonische consulten al dan niet met beeldverbinding.
  3. Voor onze collega’s op de weg, zoals casemanagers, re-integratiecoaches en arbeidsdeskundigen geldt dat in overleg met onze opdrachtgevers alle fysieke afspraken worden omgezet in telefonische afspraken al dan niet met beeldverbinding.

De maatregelen gelden in ieder geval tot en met maandag 6 april.

Meer over te nemen maatregelen en adviezen leest u in het vorige bericht.

Wij stellen het op prijs als u – zover relevant – collega’s hierover informeert.

Ondersteuning

Waar mogelijk kunnen we opdrachtgevers ondersteunen bij individuele vragen over werknemers en met name als het medewerkers betreft met verminderde weerstand. Hiervoor kan contact worden opgenomen met uw casemanager. Ook voor andere vragen kunt u in eerste instantie daar terecht.

Hartelijke groet,
mede namens Els Carsouw, stafarts,

Walter H.A. de Jager MBA

Partner

 

Merces Custodio
Gotlandstraat 42
7418 AX Deventer
T: 035 – 695 32 36
E: info@mercescustodio.nl
W: www.mercescustodio.nl

 

Verzuimstopt
Gotlandstraat 42
7418 AX Deventer
T: 0570 – 820 230
E: info@verzuimstopt.nl
W:  www.verzuimstopt.nl

Colofon menu

© 2024, Merces Custodio.

website: sbddesign.nl

Bel mij terug