Vacature: Arbeidsdeskundige 24-40 uur – GESLOTEN

Vacature:
Arbeidsdeskundige
Plaatsingsdatum:
14 april 2023
Locatie:
Midden en Zuid Nederland
Aantal uur:
24 – 40 uur per uur

De vacature is gesloten

Wij zoeken een inspirerende professional die vanuit een ondernemende basishouding het beste uit zichzelf én anderen haalt. Wij geloven in de kracht van werk. Wij zien werk 

als een bron van zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Het stelt mensen in staat om zelf de regie over hun loopbaan en leven te nemen. Een arbeidsdeskundige is hierbij in veel situaties een baken en gids om mensen bij ziekte weer de weg te wijzen. Het werk is maatschappelijk relevant.

WIE ZIJN WIJ

Merces Custodio is een gecertificeerde arbodienst die haar opdrachtgevers en hun werknemers al 20 jaar actief adviseert en begeleidt bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, duurzame inzetbaarheid en preventie. Wij ontvangen jou als nieuwe collega in een gedreven en betrokken team van vakmensen. Je werkt vanuit huis of voert gesprekken bij de werknemer thuis of op locatie van de werkgever.

Wij zijn een platte en informele organisatie. Persoonlijke aandacht, zowel voor relaties als voor elkaar vinden we essentieel. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Wij ondersteunen onze klanten met kennis. Daarom investeren wij veel in opleidingen.

In je werk heb je regelmogelijkheden zoals het hoort bij professionals. Je krijgt bij Merces Custodio geen baas maar je wordt eigen baas van de ontwikkeling van al jouw talenten.

Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Kennismaken?

Wat leuk! Stuur een bericht naar Gerjan Ananias: gerjan.ananias@mercescustodio.nl.
Hij neemt direct contact met je op om een afspraak te maken.

In het kader van ons beleid wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook kunnen er referenties worden gevraagd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Colofon menu

© 2023, Merces Custodio.

website: sbddesign.nl

Bel mij terug